Uitbreiding / verbouwing LIS school te Leiden

LIS School te Leiden

Opdrachtgever

Vink Bouw Nieuwkoop BV

Architect

Kentie en partners Architecten

Disciplines

- Systeemplafonds
- Plafondeilanden
- Metal Stud wanden en plafonds
- Brandwerende doorvoeringen
- Brandwerende staalbekleding 

Uitvoering

In opdracht van Vink Bouw Nieuwkoop BV heeft De Vier Totaalafbouw BV de complete binnenafbouw van de Leidse Instrumentmakers school voor haar rekening genomen.
Op dit project is het concept “Frisse Scholen’ van toepassing waarbij er specifieke eisen op het binnenklimaat en de akoestiek van toepassing zijn. Door het toepassen van Ecophon plafondplaten wordt er voldaan aan deze eis. Bijzonder zijn de eilandplafonds in deze MBO school, naast het verbeteren van de akoestiek binnen de school leveren deze plafondeilanden ook een bijdrage aan de vormgeving van de ruimte.

Kenmerken project

Leerlingen worden in deze vakschool opgeleid tot vakmensen die innovatieve precisie-instrumenten voor wetenschap en industrie maken. Deze kleinschalige MBO-vakschool telt ca. 275 leerlingen, maar wil groeien naar ca. 400 leerlingen. Hiervoor is een uitbreiding van de huidige school noodzakelijk.
De school is gelegen op het universiteitsterrein van Leiden, de oplevering van de nieuwbouw zal plaatsvinden voor het nieuwe schooljaar 2016 - 2017.

In het vakblad Industriebouw aandacht voor onze werkzaamheden t.b.v. het project LIS School te Leiden!

  1. Projecten
  2. Uitbreiding / verbouwing LIS school
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC