Projecten

Onder projecten krijgt u een indruk van het grote scala aan afbouwprojecten welke wij de afgelopen periode gerealiseerd hebben of aan het realiseren zijn. Laat u inspireren door ons veelzijdig, kwalitatief hoogstaand werk. 

Door ons recent gerealiseerde projecten of projecten in uitvoering:


Nieuwbouw Zorgcentrum Emmaus te Zoeterwoude

De Vier Totalaafbouw B.V. heeft in opdracht van Bouwonderneming Stout B.V. de afbouwwerkzaamheden voor haar rekening genomen. 
De nieuwbouw van de zorglocatie Emmaus bestaat uit de realisatie van een nieuw woonzorgcentrum en woningen voor zelfstandig wonende ouderen. 
Lees verder

Watertoren te Assendelft

In opdracht van Hoogwater B.V. verzorgt De Vier Totaalafbouw BV de binnenafbouw van de Watertoren te Assendelft (bouwjaar 1885).
De bovenste verdieping van dit het monumentale gebouw zal worden ingericht voor horeca-doeleinden, de overige verdiepingen krijgen een kantoorbestemming. Lees verder

 
Verbouwing kantoorruimte FC Utrecht

In opdracht van De Arend Waardenburg B.V. heeft De Vier Totaalafbouw B.V. de binnenafbouw van de kantoorruimten van FC Utrecht in stadion Galgenwaard gerealiseerd. Naast het voetbalstadion heeft Galgenwaard tevens een multifunctioneel karakter met winkels en kantoren. Lees verder
  1. Projecten
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC