Verbouwing kantoorruimte FC UtrechtOpdrachtgever

De Arend Waardenburg B.V.


Disciplines
- Systeemplafonds
- Metal Stud wanden
- Verdiepingshoge volglaswanden
- Timmerwerken

Uitvoering
In opdracht van De Arend Waardenburg B.V. heeft De Vier Totaalafbouw B.V. de binnenafbouw van de kantoorruimten van FC Utrecht in stadion Galgenwaard gerealiseerd. Naast Metal Stud wanden zijn er verdiepingshoge volglaswanden met vrijwel geen zichtprofielen geplaatst. Deze glaswanden creëren transparante werkplekken met een optimaal doorzicht.
De systeemplafonds in de kleur zwart t.p.v. de verkeersruimtes, de kantoren en de kantine bewijst dat  een systeemplafond i.c.m. de juiste belichting stijlvol kan zijn. De systeemplafonds in de overige ruimtes zijn uitgevoerd met een Rockfon Z plafondpaneel uit de Blanka serie waarbij het raster in een zwarte kleur de belijning van het systeemplafond accentueert.
De oplevering van onze werkzaamheden heeft plaatsgevonden medio juni 2017, vòòr aanvang van het EK vrouwen voetbal 2017 waarbij Stadion Galgenwaard het podium zal zijn voor de openingswedstrijd.

Kenmerken project
Stadion Galgenwaard is een voetbalstadion in Utrecht dat sinds 1970 de thuishaven is van betaaldvoetbalclub FC Utrecht en is gelegen aan het Herculesplein te Utrecht. Naast een voetbalstadion heeft Galgenwaard tevens een multifunctioneel karakter met winkels en kantoren. 

  1. Projecten
  2. Kantoorruimte FC Utrecht
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC