Brandwerende voorzieningen

Onder de naam Brandbeheersing Nederland zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en aanbrengen van brandwerende voorzieningen.
Wij werken met volledig gecertificeerde producten, tevens werken wij met een vakkundig geselecteerd team van ervaren monteurs die de vereiste interne opleidingen doorlopen hebben en voortdurend worden bijgeschoold.

Specialisatie:
- Brand- en rookwerend compartimenteren van gebouwen
- Brandwerende kabel- en leidingdoorvoeringen
- Brandwerend bekleden van (hoofd)draagconstructies
- Vlamschermen

De ter zake doende gegevens van onze werkzaamheden ten behoeve van het brandwerend afdichten van doorvoeren van uw project worden door ons vermeld in een "registratie overzicht". De gegevens die u in het registratie overzicht aantreft zijn vastgestelde regels en tekeningen waarop de uitgevoerde werkzaamheden zijn aangegeven. 

In het registratie overzicht kunnen ook gemaakte afspraken en details van het project worden vermeld. Iedere verandering wordt hierin nauwkeurig aangetekend. Elke door ons brandwerend afgedichte doorvoer wordt voorzien van een sticker waarop het sparingnummer, de datum van uitvoering brandwerendheid en de gegevens van ons bedrijf staan vermeld.

Ook is er de mogelijkheid om met Brandbeheersing Nederland een onderhoudscontract aan te gaan. Volgens een afgesproken termijn wordt contact met u opgenomen en een afspraak gemaakt voor een controle- en/of herstelronde van het project.

Voor meer informatie: www.brandbeheersingnederland.nl


  1. Specialisatie
  2. Brandwerende voorzieningen
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC