Treveszaal, zorgcentrum De Eshoeve te Den Haag

Opdrachtgever
Bouwbedrijf L.H. Mulckhuyse B.V.

Disciplines
  • Uitvoering van akoestische wandbekleding, fabrikant Ecophon

Uitvoering
De Vier Totaalafbouw BV heeft in het verleden meerdere werkzaamheden voor dit zorgcentrum uitgevoerd, onlangs zijn wij benaderd om de aula te voorzien van diverse  akoestische voorzieningen.

De aula bestaat uit veel glas en hoge plafonds en is zeer gehorig. Wij hebben dit probleem voorgelegd aan het onderzoeksbureau Peutz. Aan de hand van het door Peutz opgestelde  rapport  waarin diverse oplossingen worden aangedragen zijn wij in overleg met aannemer en klant tot een oplossing gekomen en zijn akoestische wandpanelen Wall Panel van fabrikant Ecophon toegepast.

De bouwkundige wanden zijn voorzien van een Wall panel C gecombineerd in twee kleuren, Musterd en Sea Salt. Ter decoratie zijn de panelen onderbroken met een Ecophon bedrukt paneel uit de Murales serie “Apple and Leaves”.

Na het aanbrengen van de panelen is de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbeterd en is de sfeer en uitstraling zeer verfraaid.

Kenmerken project
Zorgcentrum De Eshoeve staat aan de rand van het Belgisch Park, een groene wijk in Scheveningen. Een eigentijds huis, ruim en vriendelijk, waar daglicht en kleur een grote rol spelen. De Vier Totaalafbouw BV heeft in opdracht van Bouwbedrijf L.H. Mulckhuyse BV de aula voorzien van diverse  akoestische voorzieningen.

 

  1. Projecten
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC