Ons Podium, 49 appartementen & 7 werkunits

Ons Podium

Opdrachtgever
Vink Bouw B.V.

Architect
Springtij Architecten

Disciplines
- Metal Stud wanden
- Metal Stud plafonds
- Houtwolcement plafonds

Kenmerken project
De Vier Totaalafbouw BV is verantwoordelijk voor de realisatie van de binnenafbouw van het project Ons Podium, een uniek concept waarbij toekomstige bedrijven en bewoners hun eigen wensen werkelijkheid laten worden.
Het project Ons Podium te Amsterdam bestaat uit 49 ruime appartementen en 7 lichte lofts welke ruimte bieden voor woon-werkateliers of kleinschalige bedrijfsunits.
In samenwerking met OntwikkelSamen ontwikkelt Vink Bouw het project Ons Podium in Amsterdam West aan de Schipluidenlaan, op steenworp afstand van Station Lelylaan.

Uitvoering
Als teamspeler in het projectgebonden bouwteam waren wij in een vroeg stadium bij het project betrokken en werd er door ons meegedacht over de wijze van uitvoering. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in dit project. Als één van de duurzame maatregelen is er ingezet op een hoge isolatiewaarde. D.m.v. het toepassen van Kooltherm isolatie plafondplaat en een Fermapir combinatie plaat bestaande uit een PIR-isolatieplaat + Fermacell gipsvezelplaat wordt er een hoogwaardige thermische isolatie behaald.

Opleverdatum: maart / april 2018

 

 

 

 

  1. Projecten
  2. Ons Podium, 49 appartementen & 7 werkunits
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC