Nieuwbouw DC Wehkamp.nl

In opdracht van WDP Nederland neemt De Vier Totaalafbouw B.V. de afbouw voor het distributiecentrum voor Wehkamp.nl in Zwolle voor haar rekening.

Als bouwteampartner zullen wij in goed overleg met reeds betrokken partijen de totale afbouw voor de nieuwbouw distributiecentrum voor Wehkamp realiseren. ´Wij zijn verheugd dat een gerenommeerd concern als WDP Nederland voor dit majeur project voor ons heeft gekozen.´

Grootste geautomatiseerde DC ter wereld
Wehkamp.nl wil met dit nieuwe onderkomen zijn ambitie om op de besteldag te leveren waarmaken. Het distributiecentrum krijgt bijna 480.000 zogenoemde ´picklocaties´ waar 468 shuttletreintjes producten kunnen oppikken. Daarnaast komen er 8000 palletlocaties en 2,5 kilometer aan stellingen voor hanggoed. In totaal kunnen er straks 4 miljoen artikelen worden opgeslagen.

BREEAM
Het distrubutiecentrum bestaat uit 3 bouwlagen. De begane grond vloer heeft een oppervlakte van 34.178 m², de 1e verdieping behelst 12.344 m² en de 2e verdieping 500 m². Het streven is om een BREEAM-certificering voor duurzaamheid te behalen.

Klik hier voor een korte film over de nieuwbouw van Wehkamp.nl

  1. Nieuws
  2. Nieuwbouw DC Wehkamp.nl
  1. Terug
  2. Print

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC