Watertoren te Assendelft, onze kick-off!

In opdracht van Hoogwater B.V. verzorgen wij de binnenafbouw van de Watertoren te Assendelft (bouwjaar 1885) naar het ontwerp van architect FKG architecten aan de Zaan in samenwerking met Zijlstra Schipper Architectenbureau BNA B.V.

Week 17-2017:
Onze werkzaamheden zijn momenteel in volle gang, medio april zijn wij gestart met de transport van de door ons te verwerken materialen. De bovenste verdieping van dit het monumentale gebouw zal worden ingericht voor horeca-doeleinden, de overige verdiepingen krijgen een kantoorbestemming.
Week 18-2017:
Afgelopen week zijn we gestart met het plaatsen van de Metal Stud profielen t.b.v. de scheidingswanden op de 8e & 9everdieping van de watertoren. Gaandeweg de week zijn we gestart met de beplating, de Metal Stud profielen zijn 1-zijdig beplaat met 1-mans Fermacell platen. Voor dit handzame formaat plaat hebben wij niet alleen uit logistiek oogpunt gekozen, ook arbo-technisch heeft dit formaat zijn voordelen.Een bijzonder project waarvan wij via Social Media de komende tijd regelmatig een update over de voortgang van onze werkzaamheden zullen laten zien.

  1. Nieuws
  2. Watertoren te Assendelft, onze kick-off!
  1. Terug
  2. Print

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC