Verslag 7 heuvelenloop

Uitslagen Team De Vier 7 heuvelenloop.Alweer achter de rug, de 10 lopers uit het team van de Vier Totaalafbouw BV hebben allen de finish bereikt binnen de gestelde tijd.

Vol verwachting begon de dag met een kop koffie in Ter Aar op het kantoor van de Vier Totaalafbouw waar we vertrokken richting Nijmegen.
Hier aangekomen sloten de laatste lopers welke op eigen gelegenheid waren gekomen bij de groep aan.

Na een broodje en uiteraard het showen van de teamkleding gingen we op weg naar de start ca. 2 km verderop.
Voor menig loper ging de spanning, of ze het gingen halen binnen de door henzelf opgegeven tijd, omhoog.

Na het startschot om 13:00 ging als eerste Dennis van start om de 15km te volbrengen waarna onze eerste dame Arida ( Vinkbouw nieuwkoop BV ) volgde,
Uiteindelijk zijn na ca. 1:15 min. alle lopers vertrokken.
De eerste 5 km van de loop werd begonnen met een weg die vals plat omhoog ging, bij km 6 stond er voor de liefhebber een lekker bakkie water en of sportdrank klaar. Na weer een beetje op adem gekomen te zijn ging de reis verder over de Zevenheuvelenweg waar de volgende heuvels alweer in zicht kwamen.Na 9 km was het weer tijd voor diegene die dat nodig hadden zich te vullen met de nodige sportdrank en water om te beginnen aan de laatste 6 kilometers van de dag.
Op het 10 km punt aangekomen stond er nog 1 heuvel op het menu van ca. 1 km en daarna kunnen de lopers zich laten “vallen” tot aan de finish 4 km verderop, waar een ieder verwelkomt wordt door de nodige toeschouwers welke toegestroomd waren om onze lopers te verwelkomen.

Al met al een geslaagde dag vol sportieve ervaringen en prestaties.
Teamfoto 7 heuvelenloop 18-11-2012

  1. Nieuws
  2. Verslag 7 heuvelenloop
  1. Terug
  2. Print

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC