De Vier is sponsor van marathontalent Melle Brouwe

De Vier totaalafbouw is sponsor van marathontalent Melle Brouwer.  

Sinds dit jaar schaatst Melle Brouwer uit Noorden bij het marathon Talententeam van Henk Angenent. Dit team komt met een ploeg van 4 jonge talenten uit in de Beloften divisie van het Nederlandse Marathonschaatsen. 

Het spieren voor spieren marathonteam rijdt wekelijks landelijke marathonwedstrijden van minimaal 100 ronden. Afgelopen winter mocht Melle vanuit deze ploeg ook aansluiten bij de topdivisie op het natuurijs. Hij reed tussen de toppers in Burgum nog een paar ronden op kop en finishte in de middenmoot.  In januari en februari jl. heeft Melle deelgenomen aan de buitenlandse wedstrijden op de Weissensee (Oostenrijk) en Lulea (Zweden)!

 Om uiteindelijk een stap te maken naar de topdivisie is de ondersteuning door een sponsor van groot belang. De Vier totaalafbouw vindt sponsoring van jong talent belangrijk  en kan zich vinden in de mentaliteit van Melle Brouwer.

Dennis Immerzeel (DGA van De Vier Totaalafbouw) geeft aan:
Wij vinden het belangrijk dat iemand met talent en de honger om te groeien kan doorontwikkelen en zijn ambities werkelijkheid ziet worden. Om dit kracht bij te zetten sponsort De Vier Totaalafbouw Melle Brouwer die aan het begin staat van een hopelijk geweldige topsport carrière!

  1. Nieuws
  2. De Vier is sponsor van marathontalent Melle Brouwe
  1. Terug
  2. Print

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC